Liss Beveiliging
 


Onze diensten 

Aan deze pagina wordt nog gewerkt.

Wij leveren

Camera installatie

Digitale camera's met opname en met weergave op uw mobiel en/of tablet, opname met harde schijf en recorder dus geen cloud abonnement kosten.

Onze camera's werken op UTP, wij gebruiken geen Wi-Fi in verband met mogelijk wegvallen van de Wi-Fi, ook zijn de Wi-Fi camera's makkelijker te hacken.

De camera's zijn te verkrijgen in 4Mp of hoger met een motorsized lens dit houdt in dat de camera in alle hoeken in te stellen is, hierdoor heb je geen beeldvulling van bijvoorbeeld de muur.


Inbraakinstallatie

Bedraad en draadloos, alles is mogelijk zowel voor bedrijven als particulieren. Aansluiten op meldkamer of door melding naar uw eigen mobiel (d.m.v. kiezer met prepaid card, zonder abonnement en gesprekskosten). Wij kunnen ook storingen en onderhoud plegen aan alle type centrales van inbraakinstallaties


Brandmeldsysteem

Gecertificeerd brandmeldsysteem voor zowel particulier en bedrijven.

In het algemeen adviseren wij één rookmelder per woonverdieping. Maar het is ook afhankelijk van uw specifieke woonsituatie. Vandaar dat wij altijd van tevoren samen met u bekijken wat het beste is. Op basis daarvan maken wij een beveiligingsvoorstel wat op uw woonsituatie afgestemd is.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!